Četvorica osumnjičena za provale u benzinske postaje, trgovinu, kiosk…

Materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima cijeni se na najmanje 280.000 kuna.
FOTO: Ilustracija
Kriminalističko istraživanje provedeno nad četvoricom hrvatskih državljana u dobi od 35,27, 20 i 22 godine rezultiralo je razrješenjem 11 kaznenih djela teških krađa. Kriminalističko istraživanje proveli su policijski službenici Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s policijskim službenicima I. i II. policijske postaje Rijeka.
Četvoricu hrvatskih državljana policija  sumnjiči da su u razdoblju od sredine lipnja do 20. listopada ove godine provalili u trgovine, većinom u sklopu benzinskih postaja na području Rijeke, Kraljevice, Kastva, Matulja i Fužina te kiosk iz kojih su otuđili veće količine cigareta i duhanskih proizvoda te novac. Također, provalili su i u trgovinu na području Kastva iz koje su otuđili više parfema poznatih robnih marki. Kaznenim djelima oštećene su tvrtke u čijem su vlasništvu navedeni objekti i otuđeni predmeti, a sveukupna materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima cijeni se na najmanje 280.000 kuna.
Uz kaznenu prijavu za ukupno 11 kaznenih djela teških krađa, od kojih jednu u pokušaju, sva četvorica osumnjičenika su predana pritvorskom nadzorniku.
Kriminalističko istraživanje se nastavlja.
 

Stranica

Izvor

Najnovije