Građanin se odlučio na dragovoljnu predaju oružja

Policija podsjeća građane da iskoriste mogućnost dragovoljne predaje ubojitih sredstava policiji u okviru Akcije „Manje oružja – manje tragedija“, za što građani neće snositi nikakve prekršajne niti kaznene sankcije.
Nakon nedavnog poziva (od 14. listopada) građanima sa područja Policijske uprave brodsko-posavske, da se odluče na dragovoljnu predaju oružja, još jedan građanin je donio ovu važnu odluku.
Naime, jučer (15. listopada), u 10.45 sati, 72-godišnjak sa novogradiškog područja, nakon odluke o dragovoljnoj predaji, pozvao je policiju. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu je izašao na dogovorenu adresu, te na siguran način od istoga preuzeo automatsku pušku i pripadajući spremnik.
Policija podsjeća građane da iskoriste mogućnost dragovoljne predaje ubojitih sredstava policiji u okviru Akcije „Manje oružja – manje tragedija“, za što građani neće snositi nikakve prekršajne niti kaznene sankcije. Potrebno je samo pozvati policiju na 192, koja će po dogovoru doći i preuzeti oružje, minsko eksplozivna sredstva i streljivo.
Pogledajte informaciju: Akcija “Manje oružja – manje tragedija”

Pisane vijesti

Izvor

Najnovije