“Jedno od 5”

Galerija fotografija


Slika

Cilj ovih aktivnosti je prepoznavanje ovoga oblika nasilja/zlostavljanja te shvaćanje i usvajanje načina samozaštitnog ponašanja kao i prezentacija mogućnosti i načina traženja pomoći u rješavanju ovoga problema
FOTO:Ilustracija
„Jedno od 5“ je kampanja Vijeća Europe koja se provodi na razini cijele Europske Unije s ciljem zaštite djece od seksualnog iskorištavanja i seksualnog zlostavljanja.
Ovu kampanju u Republici Hrvatskoj provodi Ministarstvo unutarnjih poslova, dok Policijska uprava osječko-baranjska takve aktivnosti provodi kroz realizaciju policijskog preventivnog projekta „Suzbijanje seksualnog iskorištavanja i zlostavljanja djece“.
U vremenu od 15. do 16. listopada, djeca drugih razreda Osnovne škole „Miroslav Krleža“ iz Čepina sudjelovala su predavanju i radionici koje je proveo policijski službenik Odjela prevencije Policijske uprave osječko-baranjske.
Cilj ovih aktivnosti je prepoznavanje ovoga oblika nasilja/zlostavljanja te shvaćanje i usvajanje načina samozaštitnog ponašanja kao i prezentacija mogućnosti i načina traženja pomoći u rješavanju ovoga problema.

Stranica

Izvor

Najnovije