Lakše ozlijeđen vozač kod Poljane

Tjekom jučerašnjeg dana evidentirana je u prometu jedna prometna nesreća i dva vozača pod utjecajem alkohola
 Lakše ozlijeđen vozač kod Poljane
U četvrtak, 30. srpnja 2020., oko 12.50 sati, na cesti Poljana-Međurić, na području policijske postaje Pakrac, dogodila se prometna nesreća između osobnog i teretnog automobila, u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena, a na vozilima je nastala materijalna šteta. 
26-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Opel“ daruvarskih registarskih oznaka, zbog nepropisnog kretanja kolnikom, izgubio je nadzor nad vozilom i prešao u prometni trak namijenjen kretanju vozila iz suprotnog smjera, gdje je prednjim djelom svog vozila udario u prednji dio teretnog automobila „MAN“ daruvarskih registarskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 51-godišnjak, nakon čega je „Opel“ odbačen na putnu bankinu. U nesreći je lakše ozlijeđen 26-godišnji vozač osobnog automobila, kojemu je liječnička pomoć pružena u Bolnici u Pakracu. Za vrijeme očevida promet se odvijao obilaznim pravcima.Upravljali pod utjecajem alkohola
U četvrtak, 30. srpnja 2020., oko 20.45 sati, u Velikoj, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 41-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola od 3,60 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka.
U petak, 31. srpnja 2020., par minuta iza ponoći, u Kutjevu, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 19-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola od 1,98 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka.
Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, obojica su  smještena u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi prekršajni nalog.
 
 

Stranica

Izvor

Najnovije