Rogoža – prometna nesreća u kojoj su smrtno stradale dvije osobe dok su tri osobe zbog zadobivenih ozljeda prevezene u bolnicu

Iz za sada neutvrđenih razloga vozilo saniteta prešlo je na u prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, uslijed čega je došlo do udara u teretno vozilo
Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
Danas, 29. lipnja oko 13.05 sati, 52-godišnji vozač upravljao je sanitetskim vozilom marke Citroen (BJ) kroz Rogožu u smjeru Garešnice. Iz za sada neutvrđenih razloga vozilo saniteta prešlo je na u prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, uslijed čega je došlo do udara u teretno vozilo marke Mercedes (KA), s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 59-godišnji vozač. Na mjestu događaja smrtno su stradali dva putnika u sanitetskom vozilu dok su vozač te još dva putnika zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u Opću bolnicu Bjelovar.   
Očevidom na mjestu događaja rukovodila je zamjenica Županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru. Po njenom nalogu tijelo smrtno stradalih prevezeni su na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar radi obdukcija, a također će se obaviti i sve druge dokazne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ove prometne nesreće.
Ovo su osma i deveta poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.
 

Priopćenja | Promet i vozila

Izvor

Najnovije