Trideset jednogodišnjak na terasi ugostiteljskog objekta u Nedelišću narušavao javni red i mir

Zbog počinjanja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira 31-godišnjak će se prekršajno sankcionirati
Foto: Ilustracija
Danas, 22. svibnja 2020. godine oko 1 sat i 15 minuta u Nedelišću, Čakovečkoj ulici, na terasi ugostiteljskog objekta u sklopu benzinske postaje na naročito drzak i nepristojan način javni red i mir narušavao je 31-godišnjak s područja općine Nedelišće.
Pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotestiranje) pokušao je otvoriti zaključana vrata ugostiteljskog objekta. Pritom je rukama i nogama udarao po vratima, a nakon toga je na terasi porazbacao nekoliko stolova i stolica te prevrnuo teglu s cvijećem.
Tijekom policijskog postupanja 31-godišnjak je raznim pogrdnim riječima vrijeđao i omalovažavao policijske službenike. Uz primjenu sredstava prisile 31-godišnjak je uhićen i priveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje. Tijekom privođenja uhićenik je u specijaliziranom vozilu, tzv. „marici“ udarao je po njenoj unutrašnjosti te se pritom lakše ozlijedio. Liječnička pomoć pružena mu je u čakovečkoj bolnici.
Zbog počinjanja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira 31-godišnjak će se prekršajno sankcionirati. Ujedno, naredbom mu je izrečena mjera opreza zabrane posjećivanja spomenute benzinske postaje i ugostiteljskog objekta.
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon

Izvor

Najnovije