U prometnoj nesreći lakše ozlijeđene tri osobe

Protiv 35-godišnje vozačice slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama
U ponedjeljak 19. travnja 2021. oko 11.10 sati između mjesta Frkljevci i Pleternica, skup vozila nepoznate marke i registarske oznake prolaskom pored PVC kante istu je zračnom strujom povukao na kolnik uslijed čega je 36-godišnji vozač koji je upravljao specijalnim vozilom marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka, prikočio  vozilom kako bi izbjegao udar u PVC kantu te je tom prilikom prednjim dijelom osobnog automobila marke „Seat“, požeških registarskih oznaka u stražnji dio „Fiata“ udarila 35-godišnja vozačica koja nije držala potreban razmak između vozila. U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni putnici iz „Fiata“ starosti 22 i 44 godine, kao i 35-godišnja vozačica protiv koje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 Tijekom protekla 24 sata dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Poljana i bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici Borisa Hanžekovića.

Stranica

Izvor

Najnovije