Udruga “Hrani se lokalno” Brodsko-posavske županije organizirala humanitarnu akciju za potrebite

Unatoč novonastaloj situaciji i otežanom radu, uzrokovano Koronavirusom, Udruga “Hrani se lokalno” uspjela je organizirati plemenitu humanitarnu akciju “Humanitarna košarica” u cilju pomoći potrebitima u vidu poklona uvjetno rečeno uskršnje košarice, u kojoj se nalaze proizvodi naših lokalnih OPG-ova.

Tako je ekipa “Hrani se lokalno” prikupila 20-košarica koje u dogovoru s patronažnim sestrama podijeliti najpotrebitijima na području naše županije.

Vrlo brzo je akcija “Humanitarna košarica” naišla i na odaziv više građana koji su samoinicijativno u trgovinama kupovali razne vrste prehrambenih proizvoda te poklonili udruzi kako bi ona mogla čim više oplemeniti svoju košaricu na takav način pomoći što veći broj osoba koje su u potrebi, naših sumještana.

Plemenita akcija, tim više u ovo “ograničeno” vrijeme koja je još jedan puta dokazala veliko slavonsko srce i široku dušu.

Poklon košarice, već će s današnjim i sutrašnjim danom doći na pragove te uveseliti one koji si to nisu mogli pridružiti. Dobrih ljudi je uvijek bilo i bit će, koliko god mislili da živimo u nikad surovijem svijetu.

Zahvaljujemo ovim dobrim ljudima u ime svih kojima će pomoći ovih dana, i u ime svih ostalih kojima su pokazali da duh Uskrsa živi u nama unatoč svemu.

Autor Ivica Janković

Najnovije