Zabilježene dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe ozlijeđene
Foto: Ilustracija
U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe ozlijeđene.
 Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 19. studenoga, oko 9 sati, u Koprivnici 49-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom VW koprivničke registarske oznake krećući se Ulicom Miklinovec u smjeru Ulice braće Radić. Prilikom nepropisnog obilaženja dva skupa vozila, teretnog vozila Scania i Mercedes bjelovarske registarske oznake za koja su bila priključena priključna vozila, a koja vozila su bila nepropisno zaustavljena uz desni rub kolnika. Tom prilikom na desnoj bočnoj strani tovarnog prostora teretnog vozila VW koprivničke registarske oznake došlo je do pomicanja tereta-šipke metalne građevinske skele, koja je udarila u lice 58-godišnjaka, koji je stajao na cesti uz stražnji bočni dio nepropisno parkiranog teretnog vozila Scania kojim je prethodno upravljao. U prometnoj nesreći 58-godišnjak je zadobio ozljede, čija kvalifikacija će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, kao i podnošenje odgovarajućih pismena. 
 
Jučer, 19. studenoga, oko 15.45 sati, u Đelekovcu 60-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake krećući se Ulicom Pavla Kvakana. Uslijed neprilagođene brzine došlo je do rotiranja vozila po kolniku, prelaska na suprotnu kolničku traku, udara stražnje strane vozila u smjerokazni stupić i slijetanja u lijevi odvodni kanal. U prometnoj nesreći vozač je ozlijeđen, a upravljao je pod utjecajem alkohola od 1,50 promila. Po zaprimanju liječničke dokumentacije bit će podnesena odgovarajuća pismena.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila

Izvor

Najnovije